VIDEO: Dana White pakt Connor McGregor zijn wereldtitel af! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Dana White pakt Connor McGregor zijn wereldtitel af!

VIDEO: Dana White pakt Connor McGregor zijn wereldtitel af!

Al langer geruchten over onttroning van McGregor

Niemand op de persconferentie leek verrast dat White bevestigde dat de titel inderdaad is afgepakt van McGregor. Ook werd er gevraagd hoe het met Tony Ferguson zat die uitviel voor UFC 223 wegens een blessure en zijn zoveelste afzegging tegen Khatib Nurmagomedov hiermee bewerkstelligde. UFC-president Dana White zei dat Ferguson's tijdelijke lichtgewicht titel "zou vervallen" in een interview met ESPN. Op woensdag, tijdens de UFC 223 pre-fight persconferentie, verduidelijkte White dat Ferguson niet werd ontdaan van de interim-titel en dat hij een van de topvechters in de UFC blijft.

McGregor vocht voor het laatst in een bokswedstrijd

De langverwachte beslissing dat McGregor zijn 155-riem zou verliezen, werd officieel aangekondigd door UFC-president Dana White tijdens een persconferentie voor de pay-per-view-kaart van zaterdag in Barclays Center. McGregor heeft niet gevochten voor UFC sinds hij de 155-pond titel won op UFC 205 in november 2016. McGregor vocht voor het laatst in een bokswedstrijd die hij verloor van Floyd Mayweather Jr. op 26 augustus 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws