Dana White: Conor McGregor verliest zijn lichtgewicht titel voor 7 april Nieuws
Nieuws

Dana White: Conor McGregor verliest zijn lichtgewicht titel voor 7 april

Dana White: Conor McGregor verliest zijn lichtgewicht titel voor 7 april

Dana White: Conor McGregor zal worden gestript van zijn titel, deze wordt vacant gesteld bij UFC 223

Het lijkt er op dat de dagen van Conor McGregor als lichtgewicht kampioen wellicht toch geteld zijn. Na een verwarrende UFC 223 pre-fight persconferentie waar UFC-president Dana White weigerde te zeggen of McGregor van zijn titel zal worden ontdaan, lijkt het erop dat dit nu bevestigd is omdat Tony Ferguson het Octagon zal betreden om Khabib Nurmagomedov tegen zich te zien op 7 april.

Dana White: Conor McGregor verliest zijn lichtgewicht titel voor 7 april

McGregor wordt gestript

Terwijl White nog steeds ongrijpbaar is met zijn antwoorden, bevestigt hij dat McGregor wordt gestript om Ferguson en Nurmagomedov te laten strijden voor de onbetwiste titel toen hij werd gevraagd om informatie in een nieuw interview met TMZ. "Goed," antwoordde White toen hem werd gevraagd of McGregor zou worden gestript. "Is hij van streek? Conor begrijpt het. Conor verdiende veel geld. Hij wil wat vrije tijd, maar de divisie moet doorgaan en het bedrijf UFC moet doorgaan. "

Partij om met het onbetwiste kampioenschap

White herhaalde zijn eerdere verklaring dat Ferguson en Nurmagomedov niet zullen vechten met een tussentijdse titel op het spel, maar eerder om met het onbetwiste kampioenschap. "Ik zei tijdens de laatste persconferentie dat dit een gevecht voor de titel zal zijn. Het is niet voor de interim-titel, 'zei White. "Dat gevecht is voor de titel." Wat betreft de toekomst van McGregor, is White nog steeds onzeker over zijn toekomst, maar hij hoopt dat de Ier uiteindelijk zal terugkeren om Ferguson of Nurmagomedov onder ogen te zien.

Conor komt misschien nooit meer terug

Niets staat echter vast, zoals White in het verleden al meerdere keren heeft verklaard dat hij nog steeds geen idee heeft of McGregor ooit weer zal gaan vechten nadat hij naar verluidt meer dan $ 100 miljoen heeft verdiend voor zijn bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather. "Ik zou graag zien dat Conor de winnaar bevecht," zei White. "Het was augustus en toen september (voor zijn terugkeer). Ik zeg het altijd, met zulke grote bedragen aan geld op de bank komt Conor misschien nooit meer terug. Het is veel geld. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws