VERBIEDT BUITEN SPORTEN: 'Het is nu te gevaarlijk' Nieuws
Nieuws

VERBIEDT BUITEN SPORTEN: 'Het is nu te gevaarlijk'

VERBIEDT BUITEN SPORTEN: 'Het is nu te gevaarlijk'
VERBIEDT BUITEN SPORTEN: 'Het is nu te gevaarlijk'

In de onzekere tijden waar de gehele wereldbevolking aan onderworpen is door het coronavirus, dreigen de riemen nog strakker te worden aangehaald.

In Nederland zit iedereen nu nog semi verplicht thuis, er wordt gesproken over een complete lock-down maar de regering houdt dit vooralsnog af. Er mag nog naar buiten worden gegaan daar waar in andere landen alleen met strikte reden iemand zich op straat mag begeven.

Ook sporten er nog een groot aantal mensen buiten, ook al wordt aangeraden hier voorzichtig mee te zijn. "In Italië is buiten sporten een gevaar voor de volksgezondheid geworden, "zo zegt President Attilio Fontana van de deelstaat Lombardije. Het AD meld dit in een artikel.

Te gevaarlijk

"De minister van Sport en Jeugdzaken overweegt nu om de regels nog verder aan te scherpen. Hij denkt eraan buitenactiviteiten helemaal te verbieden, tot nu mocht je nog buiten sporten, mits je dat alleen deed en veilige afstand tot de ander bewaarde. Nu het erop lijkt dat te veel Italianen hun hardloopschoenen hebben afgestoft, is buitensport, paradoxaal genoeg, een gevaar voor de volksgezondheid geworden,"aldus het artikel van het AD.

Ook meld de krant dat meer dan 43.000 Italianen op de bon geslingerd zijn door het overtreden van de ingestelde regels. De rechtbanken zullen dit behandelen in de categorie misdrijven, dit in verband met de aard van het coronavirus en de vele doden die te betreuren zijn in het land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws