Coronamaatregelen slaan ook lokale vechtsport events knock-out Nieuws
Nieuws

Coronamaatregelen slaan ook lokale vechtsport events knock-out

Coronamaatregelen slaan ook lokale vechtsport events knock-out
Coronamaatregelen slaan ook lokale vechtsport events knock-out

Tot september zijn alle vechtsport events afgelast ook de lokale kunnen helaas niets

Door de corona maatregelen van de overheid zijn tot september alle grote events afgelast, ook die in de vechtsport. Eerder maakte GLORY Kickboxing al bekend dat het GLORY 78: Badr vs Benny op 20 juni niet doorgaat.

Ook de lokale events die veelal georganiseerd worden door sportscholen mogen niet doorgaan. Dit is een zure appel want net als bij de grotere events is hier veel werk aan vooraf gegaan, vaak al een jaar vooruit.

Meer dan je denkt

Via de website van de Vechtsportautoriteit is een beknopte lijst te vinden van events die niet door zullen gaan. Let wel de kickboks, Thaiboks en MMA-evenementen in de lijst zijn alleen die, welke worden gehouden onder auspiciën van de bonden die een convenant hebben met de Vechtsportautoriteit.

In de praktijk zijn het er meer, zoals clubkampioenschappen en demo wedstrijden. Ook deze organisatoren zijn de dupe van de maatregelen en kunnen voorlopig niets. Laten we hopen dat september weer verlichting brengt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws