CORONA CONCLUSIE: Kleine sportscholen gaan het niet halen Nieuws
Nieuws

CORONA CONCLUSIE: Kleine sportscholen gaan het niet halen

CORONA CONCLUSIE: Kleine sportscholen gaan het niet halen
CORONA CONCLUSIE: Kleine sportscholen gaan het niet halen

De discussie rondom het wel op niet geheel open gooien van de sportscholen is nog niet voorbij.

Maandag publiceerde Milco Lambrecht van RINGS Fighting Network Magazine een statement op Facebook. Met zijn publicatie raakt Lambrecht de kern van de zaak. Het is pompen of verzuipen, vooral voor de kleinere sportscholen.

Er is veel hulde voor tv persoonlijkheid en sportschool eigenaar Arie Boomsma die het voor de gehele sportschool sector opnam afgelopen week. Het verhaal van Lambrecht is duidelijk, open vanaf 1 september kost de kleine sportscholen de kop.

Wij zullen verzuipen

De grote sportschool giganten vragen om overheidssteun, terwijl de kleinere sportscholen veelal niet kunnen reken op steun van de TOGS regeling, een verkeerdere code bij de kamer van koophandel en men kan er naar fluiten. Het lijkt wel een schaakspel.

Het vergelijk met de ondernemingen die maandag wel open mochten zoals kappers en andere contact gevoelige beroepsgroepen is snel gemaakt. De burger is het zicht zoek en alle redelijkheid lijkt vervlogen.

Lees HIER de publicatie van Milco Lambrecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws