CORONA BESMETTING: UFC vechter geeft verklaring af Nieuws
Nieuws

CORONA BESMETTING: UFC vechter geeft verklaring af

CORONA BESMETTING: UFC vechter geeft verklaring af
CORONA BESMETTING: UFC vechter geeft verklaring af

UFC-vechter Jacare Souza heeft verklaring afgegeven na zijn positieve test voor COVID-19

Ronaldo ‘Jacare’ Souza heeft een verklaring vrijgegeven na zijn positieve test voor COVID-19 en de daaropvolgende terugtrekking uit UFC 249 afgelopen 9 mei.

"Ik was erg verdrietig omdat ik niet kon vechten bij UFC 249, maar ik wil dat je weet dat ik, zodra ik medisch gezond verklaard ben, ik mijn gevecht met Uriah Hall hoop te verzetten, zodat ik de show kan opzetten die iedereen had verwacht ', schreef Souza.

Zeer teleurgesteld

Souza, die uit zijn middengewicht gevecht met Uriah Hall werd gehaald, is duidelijk teleurgesteld over de situatie, maar kijkt ernaar uit om terug te keren naar de UFC nadat hij medisch toestemming heeft gekregen om te vechten.

“De komende weken zal ik afgezonderd zijn met mijn familie en coaches en gefocust op onze gezondheid zodat ik snel terug kan zijn. Dank u!" Souza, 40, vocht voor het laatst bij UFC Fight Night 164, waar hij een split decision verlies leed tegen Jan Blachowicz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws