Conor McGregor tekent contract om tegen Floyd Mayweather Jr te vechten Nieuws
Nieuws

Conor McGregor tekent contract om tegen Floyd Mayweather Jr te vechten

Conor McGregor tekent contract om tegen Floyd Mayweather Jr te vechten

Gevecht Conor McGregor en Floyd Mayweather Jr een feit?

Conor McGregor zegt dat hij een contract met Floyd Mayweather Jr heeft getekend. na een te uitgesponnen opbouw en veel geneuzel.

Het voelt alsof het drama tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather Jr is nog steeds deel uit van een slechte droom. In het begin, leek het niets meer dan twee ego's die elkaar in het openbaar te kakken wilden zetten. Echter, zijn de dingen geëscaleerd vanaf daar. Het lijkt een onwaarschijnlijke droom, om een ​​reële mogelijkheid te hebben dat deze twee groten tegen elkaar zouden gaan vechten, nu waar is het lijkt het onvermijdelijk.

Contract getekend gevecht kan van start

En van alles wat we horen van alle betrokken partijen, het is inderdaad onvermijdelijk. UFC president Dana White zei tijdens het weekend voor UFC 211 dat hij bereid was om te onderhandelen met McGregor om een ​​deal gedaan te krijgen om te vechten tegen Mayweather. Wat meer is, White zei later ook dat hij en McGregor een akkoord hadden bereikt.

Met Witte hebben wij het contract getekend voor de bokswedstrijd tussen McGregor en Mayweather, dat leek de laatste domino steen die nodig was om te vallen het is in ieder geval van het einde van de UFC vechter. En ja hoor, op woensdagavond sprak McGregor sprak met TheMacLife.com en zei dat hij een contract om te vechten met Mayweather had ondertekend. Hier is wat McGregor te zeggen had:

"Het is een eer om dit record te breken naast mijn partners Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championship en Paradigm Sports Management te contractondertekenen," zei McGregor.

"Het eerste en belangrijkste onderdeel van deze historische overeenkomst is nu officieel getekend. Felicitaties aan alle betrokken partijen. We wachten nu Al Haymon en de handtekening van zijn bokser in de komende dagen af".

In de schijnwerpers

Hoewel dit misschien lijkt dat de strijd is officieel afgerond, de vermelding dat "Haymon en zijn bokser" nog het contract moeten ondertekenen geeft iedereen pauze over voordat alles officieel zal zijn. Mayweather houdt de schijnwerpers op zich gericht en het drama. Dus waarom niet een beetje meer hier aan toe te voegen aan de mix door te wachten een beetje langer om zijn steentje bij te dragen.

Hoewel dat het geval kan zijn, lijkt het een formaliteit dat de deal door Mayweather wordt ondertekend om dingen echt in beweging te zetten. Als dat het geval is, zal het zowel een spektakel en opluchting zijn. Iedereen wil deze twee vechters zien knokken tegen elkaar en dat deze twee enorme persoonlijkheden onderlinge strijd afwikkelen. Op dezelfde manier, iedereen wil ook dat de eindeloze geruchten en speculaties tot stilstand komen. Als Mayweather ondertekent, zullen we dichter bij dat punt zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws