Home / Nieuws / Conor McGregor krijgt rijverbod, moet auto zes maanden laten staan

Conor McGregor krijgt rijverbod, moet auto zes maanden laten staan

Manny Pacquiao verwijst naar bokswedstrijd tegen Conor McGregor in 2018

McGregor de bekende MMA-vechter uit Ierland mag voorlopig niet meer plaats nemen achter het stuur van een van zijn snelle bolides. De vechter die inmiddels multimiljonair is bezit onder ander een Ferarri en een aantal Lamborghini’s.

Een Ierse rechtbank heeft het rijbewijs ingetrokken van The Notorious voor de duur van een half jaar. en niet zomaar want na een nieuwe en zware snelheidsovertreding vindt de rechter het tijd om een straf uit te delen. De boete die McGregor kreeg zal hij niet snel voelen deze bedraagt 1000 euro. McGregor ging door het stof en bekende schuld an de overtreding en bood zijn excuses aan bij de rechtbank.

Dit is niet de eerste keer dat McGregor gepakt wordt voor te hard rijden. De Ierse Garda (politie) pakte hem in oktober 2017 hij reed toen 154 km per uur op een weg waar 100 was toegestaan. Ook had hij al twaalf eerdere snelheid overtredingen op naam waar de rechter naar verwees.

Gen dag minder slaap

Dit was een maat je teveel voor de rechter die besloot de koppige Ier dan maar aan banden te leggen. Niet dat McGregor er wakken van zal liggen want hij gaf te kennen een privé chauffeur in te zullen huren. Ook mag hij gewoon in het buitenland een auto besturen.

 

Bekijk ook

Karate legende Jon Bluming overleden

Een van de grootste karate legendes Jon Bluming is gisteravond 17 december op 85 jarige ...

GLORY 52: Last minute superfight toegevoegd!

Robin van Roosmalen: ‘in MMA ben je eerder miljonair dan bij kickboksen’

Vorige week maakte Robin van Roosmalen bekend dat hij het kickboksen vaarwel zegt. Hij gaat ...

Nederlands Sambo Team pakt prijzen in Litouwen

Foto: Sambo Bond NL Het was een top weekend voor het SamboTeam NL. In Litouwen ...