Conor McGregor: 'Geïrriteerd, hongerig en fuck everyone' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor: 'Geïrriteerd, hongerig en fuck everyone'

Conor McGregor: 'Geïrriteerd, hongerig en fuck everyone'
Conor McGregor: 'Geïrriteerd, hongerig en fuck everyone'

Aanstaande zaterdag 6 oktober zal het veel besproken gevecht plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov. McGregor laat zijn fans weten wat hem de afgelopen tijd dwars zat én zijn voorspelling met betrekking tot zijn partij met Nurmagomedov .

McGregor zal kost wat kost proberen zijn UFC lichtgewicht titel te herwinnen van de ongeslagen Nurmagomedov in de UFC octagon. Ook staat McGreror er om bekend niet echt verlegen te zijn om alvast een officiële voorspelling te doen in de aanloop naar zijn gevechten. McGregor sprak openlijk met TheMacLife.com en gaf allereerst aan dat hij niemand een verklaring schuldig is maar dat hij op gewicht is en weer hongerig is na een periode de focus te zijn kwijtgeraakt.

Geïrriteerd, hongerig en fuck everyone

The Notorious geeft aan dat hij echt alles aan de kant heeft gezet voor zijn wereldtitels. Toen hij zijn UFC lichtgewicht titel verloor zou hem niet meteen een nieuw gevecht zijn aangeboden om hem de kans te geven de titel terug te pakken. Dat irriteert hem. McGregor geeft aan dat hij denkt dat het UFC teveel geld zou kosten om hem meteen weer in de octagon de kans te geven zijn titel terug te winnen, maar hij was naar eigen zeggen zelfs bereid het voor minder te doen. "Ik doe dit niet voor het geld," legt McConner uit. In eerste instantie zorgde dit ervoor dat hij de liefde voor wedstrijd MMA deels kwijtraakte, maar nu is hij weer hongerig.

Over zijn aanstaand gevecht met Khabib Nurmagomedov zegt McGregor het volgende:

“I think I’m going to turn him into a bobblehead if I’m honest,” McGregor said. “It’s personal but it’s the same, it’s always a little personal. In there it’s a blank face and a new body. I predict, I see him turning into a bobblehead when I hit him. I feel his brain is going to rattle when he takes a clatter off me. That’s what I’m keeping in my head, but like I said, I’m a veteran now. I will be prepared for five rounds, I’ll be prepared for any scenario. I’m well trained, I’ve put in the work and we are confident going in, no matter where it goes.”

Weightcuts en media

McGregor geeft aan dat de persconferenties, de media en de weightcuts (het afvallen) wat hem betreft de schaduwzijde zijn van het MMA-vechten. De marge tussen de gewichtsklasse is volgens hem te groot. Er zou iedere 3 pond een nieuwe gewichtsklasse moeten zijn. 10 pond is gewoon teveel. "Er moet iets gebeuren op dat vlak zodat je betere gevechten krijgt." Als antwoord op de vraag met betrekking tot de uitspraken op onder andere de persconferentie geeft McGregor aan: "Met alle respect voor iedereen: Fuck everyone! Ik ben hier voor mijzelf en doe wat ik het beste doe." Aldus The Notorious.

Fightcard
UFC 229 MAIN CARD (10 p.m. ET on pay-per-view)
Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor — lichtgewicht titel fight
Tony Ferguson vs. Anthony Pettis
Ovince Saint Preux vs. Dominick Reyes
Derrick Lewis vs. Alexander Volkov
Michelle Waterson vs. Felice Herrig
.
UFC 229 PRELIMS (8 p.m. ET on FS1)
Sergio Pettis vs. Jussier Formiga
Vicente Luque vs. Jalin Turner
Aspen Ladd vs. Tonya Evinger

UFC 229 EARLY PRELIMS (6:15 p.m. ET on UFC FIGHT PASS)
Lina Lansberg vs. Yana Kunitskaya
Scott Hoffman vs. Alan Patrick
Gray Maynard vs. Nik Lentz
Ryan LaFlare vs. Tony Martin

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws