Conor McGregor Fans angstig na uitgelekte boks video! Nieuws
Nieuws

Conor McGregor Fans angstig na uitgelekte boks video!

Conor McGregor Fans angstig na uitgelekte boks video!

Een uitgelekte video waarin Conor McGregor sparred met een pro bokser, maakt UFC-fans angstig!

Er zijn enkele fans van de gemengde vechtsporten (MMA) die ervan overtuigd zijn dat de Ultimate Fighting Championshop (UFC) lichtgewicht kampioen Conor McGregor de vaardigheden bezit om de ongeslagen bokser Floyd Mayweather Jr. in een 1 op 1 bokswedstrijd te verslaan. Het gevecht van de eeuw komt er aan deze zomer, maar of het een eitje wordt voor McGregor valt nog te bezien.

McGregor fans ziek van angst

Maar UFC-fans zullen ongetwijfeld ziek van angst zijn als ze de bovenstaande sparring sessie tussen McGregor en de Zuid-Afrikaanse weltergewicht Chris van Heerden bekijken, die met de krachtige Irishman speelde tijdens deze training sparring sessie.

En niet alleen is het de sparring sessie maar ook door opmerkingen als deze gedaan door Joe Rogan; "Er is iets speciaals aan Conor McGregor. Ik zeg het je, er is iets met die kerel. Hij is een beetje iets extra speciaal maar hij zal alles nodig hebben om te winnen. Mayweather zou hem als een bedreiging moeten ontslaan. Hij zou niet niet eens hard genoeg hoeven trainen, hij zou niet serieus moeten denken dat Conor op hem aankan en hem knock-out zal slaan".

"Conor liet me zien dat hij een lichte boks achtergrond heeft. Zijn tegenstoot was redelijk goed, "vertelde Van Heerden aan het Washington Journal. "Welke kans heeft hij tegen Mayweather, de beste bokser ter wereld? Een kans op een geluk stoot. Hij kan redelijk goed slaan. Misschien heeft hij geluk met een toevalstreffer. Dat zou het voor hem kunnen begelen. Maar eerlijk, zie ik dat Conor Mayweather zal verlaan, nee, dat zie ik hem niet doen".

Het gevecht staat gepland op 26 augustus 2017

We zullen er op een of andere manier er achter komen wanneer 'Notorious' in een 12-ronde bokswedstrijd op 26 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, in een gevecht slaat die eerder deze week werd bevestigd. Na maanden van onderhandelingen, eindelijk zijn door beide vechters de contracten ondertekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws