Conor McGregor doneert fors bedrag voor medische zorg doodziek kind Nieuws
Nieuws

Conor McGregor doneert fors bedrag voor medische zorg doodziek kind

Conor McGregor doneert fors bedrag voor medische zorg doodziek kind

Slechts een week verwijderd van zijn allesomvattende lichtgewicht titelgevecht tegen Khabib Nurmagomedov, deed McGregor een flinke donatie voor een ziek kind. Volgens de moeder van het kind, Bru McCullough, betaalde de Dubliner de volledige € 10.000 waarvoor zij een oproep deed en een GoFundMe rekening had geopend, om de medische kosten van de Ierse jongen te financieren.

Ondanks de donatie van McGregor die het volledige bedrag stortte, zijn de donaties blijven binnenkomen, waarbij het cijfer nu op het punt staat om € 15.000 te bereiken. Grainne McCullough reikte via Twitter uit naar McGregor en bedankte hem voor zijn vriendelijke donatie.

Conor McGregor doneert fors bedrag voor medische zorg doodziek kind

Meerdere donaties

Eerder dit jaar werd de Ier geëerd op het 7e jaarlijkse Best of Ireland Gala in New York City voor zijn liefdadigheidswerk met het Dublin Children's Hospital, gelegen in zijn geboorteplaats Crumlin. In 2015 schonk hij al eens € 50.000 aan de daklozencrisis opvang in Ierland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws