Cindy Dandois te sterk voor "King" Reina Miura Nieuws
Nieuws

Cindy Dandois te sterk voor "King" Reina Miura

Cindy Dandois te sterk voor "King" Reina Miura

In de Saitama Super Arena in Japan was Cindy Dandois te sterk voor "King" Reina Miura

De Belgische sympathieke MMA vechter die op Cage Warriors 89 afgelopen November Kerry Hughes versloeg, was te sterk voor de Japanse "King: Reina Miura. Dandois die in het dagelijks leven es geeft op school is geen katje om met fluwelen handschoenen aan te pakken, in de ring ontbrand zij als een vurige vechter. King Reina heeft op hardhandige wijze de Belgian "Battlecat" leren kennen.

Cindy Dandois te sterk voor "King" Reina Miura

Voorspellingen waren al in het voordeel van Dandois

Er werden al voorspellingen gedaan over de partij van Miura tegen Dandois; Miura heeft een veel moeilijkere uitdaging aan haar handen. Haar tegenstander, Dandois, is slechts 33 jaar oud en heeft de rondes gemaakt naar Invicta Fighting Championships, Cage Warriors en de UFC. Dandois vecht typisch als een bantamgewicht of een vedergewicht, en ze verloeg Marloes Coenen, Maria Hougaard Djursaa, Sheila Gaff, Megan Anderson en Jessamyn Duke. Ze verloor eerder tegen Yana Kunitskaya, Tonya Evinger en Alexis Davis. Onnodig te zeggen dat Dandois geen makkelijke tegenstander is. Miura heeft een overwinning op Shayna Baszler, maar de 21-jarige heeft tegen zeer onervaren tegenstanders gestaan. Miura is misschien niet zo gelukkig om met deze overwinning te verschijnen. Dandois, een bekwame judoka en worstelaar zette de eerder genoemde Anderson weg met een onderwerping, en zij zou hetzelfde kunnen doen met Miura.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws