Chico Kwasi; Mike's Gym wereld kampioen K1 Nieuws
Nieuws

Chico Kwasi; Mike's Gym wereld kampioen K1

Chico Kwasi; Mike's Gym wereld kampioen K1

Chico Kwasi groot talent uit de stal van Mike's Gym!

Dat er veel jong talent rondloopt in de vechtsport wereld is bekend, dat zij vaak niet de aandacht krijgen die zij verdienen is ons in ieder geval een doorn in het oog. Bij Vechtsport Online staan wij er voor opkomend (regionaal) talent die de ladders van de top vechtport wereld aan het beklimmen zijn wel onder de aandacht te brengen. Immers zijn de talenten van nu de kampioen van de toekomst.

Foto:kokfights.lv
Foto:kokfights.lv

Aan de aandacht ontsnapt

Onze reporters houden al het nieuws omtrent de vechtsport nauwlettend in de gaten, toch was er een nieuwe parel aan de aandacht ontsnapt. Echter is het nooit te laat om goed nieuws te melden, bij deze dus. 5 juni jl. is Chico Kwasi een pupil van Mike's gym wereldkampioen K1 geworden, hij vocht voor deze titel tegen de Engelsman Chris Bay (in Sofia Bulgarije). In een titanen gevecht waar Kwasi de wedstrijd won want door vroegtijdige beëindiging haalde hij de titel binnen. En werd daarmee kampioen van de Spartacus Fighting Club. Overigens trad Chico Kwasi gisteren 1 juli aan op het Motorfighters 2 gala in Foggia. Helaas hebben wij daar de resultaten nog niet van binnen, dus een update volgt ongetwijfeld.

Telg uit een bekende vechtsport familie

Chico komt uit een familie van vechtsporters (broer Fabio Kwasi) en werd op jonge leeftijd al door zijn vader op kickboksen gedaan. Hij was pas 6 jaar oud toen hij zijn eerste stappen maakte in deze sport. Echter stopte hij tussendoor omdat hij volgens eigen zeggen niet serieus met de sport bezig was. Op dertienjarige leeftijd nam hij de bokshandschoenen weer op en niet zonder succes naar nu blijkt.

Mike's Gym de plek waar talenten nog beter worden

Mike Passenier's sportschool staat bekend als de broedplaats van top vechtsporters zoals Badr Hari. De vechters van de befaamde sportschool halen de ene na de andere zege binnen. En wie kent de markante verschijning van Mike Passenier niet, een gedreven man die talenten nog beter weet te maken. Een man die veel respect verdiend. Zo zal ongetwijfeld Chico Kwasi ook floreren onder zijn bezielende leiding, een vechter om te volgen dus. De next generation is here!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws