🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht

🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht

RIZE FC op 20 maart in de Bamboo Room in Lake Worth, Florida kreeg een naar einde. Tijdens het amateur MMA-evenement werd er geschoten en brak er een grote vechtpartij uit. UFC-vechter Charles Rosa die onder de kooi dook om verder mogelijk geweervuur ​​te vermijden, plaatste afgelopen week een video online.

De video die Rosa plaatste ging viraal maar de dader is nog steeds voortvluchtig wel heeft de politie foto’s en een video naar buiten gebracht waarop de man te zien is. Ook wordt duidelijk welke chaos uitbrak en hoe de aanwezigen elkaar te lijf gingen.

Pistool

Rosa kwam er met een blauw oog vanaf door zijn snoekduik. De UFC’er schatte dat het ongeveer anderhalve minuut duurde voordat de boel een beetje suste. Het escaleerde echter snel toen een man een vuurwapen tevoorschijn haalde en in het plafond schoot.

Een mobiele telefoonvideo toont een blanke man, gekleed in een blauwe spijkerbroek en een bordeauxrood overhemd, die rustig in een handtas reikt. De man haalt een pistool tevoorschijn. Niemand lijkt het op te merken als hij het wapen naast zich houdt. Dan heft hij het pistool boven zijn hoofd en vuurt een kogel af.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page