🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht

🎥 CHAOS: Beelden van schutter op MMA-evenement naar buiten gebracht

RIZE FC op 20 maart in de Bamboo Room in Lake Worth, Florida kreeg een naar einde. Tijdens het amateur MMA-evenement werd er geschoten en brak er een grote vechtpartij uit. UFC-vechter Charles Rosa die onder de kooi dook om verder mogelijk geweervuur ​​te vermijden, plaatste afgelopen week een video online.

De video die Rosa plaatste ging viraal maar de dader is nog steeds voortvluchtig wel heeft de politie foto’s en een video naar buiten gebracht waarop de man te zien is. Ook wordt duidelijk welke chaos uitbrak en hoe de aanwezigen elkaar te lijf gingen.

Pistool

Rosa kwam er met een blauw oog vanaf door zijn snoekduik. De UFC’er schatte dat het ongeveer anderhalve minuut duurde voordat de boel een beetje suste. Het escaleerde echter snel toen een man een vuurwapen tevoorschijn haalde en in het plafond schoot.

Een mobiele telefoonvideo toont een blanke man, gekleed in een blauwe spijkerbroek en een bordeauxrood overhemd, die rustig in een handtas reikt. De man haalt een pistool tevoorschijn. Niemand lijkt het op te merken als hij het wapen naast zich houdt. Dan heft hij het pistool boven zijn hoofd en vuurt een kogel af.

Bekijk ook

‘KO’ Killer! Glory’s Guto Inocente sloopt rivaal in MMA-gevecht

Guto Inocente, de voormalige Glory vechters sloopte gisteren zijn tegenstander Alison Vicente op brute wijze tijdens het NCF 9 evenement in Brazilië.

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page