Cédric Doumbé en Alim Nabiyev strijden tegen elkaar tijdens GLORY 51 Nieuws
Nieuws

Cédric Doumbé en Alim Nabiyev strijden tegen elkaar tijdens GLORY 51

Cédric Doumbé en Alim Nabiyev strijden tegen elkaar tijdens GLORY 51

GLORY heeft vandaag zeven wedstrijden toegevoegd aan GLORY 51 Rotterdam en GLORY 51 SuperFight Series

De spraakmakende rematch van het beroemde Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht Badr “The Golden Boy” Hari (106-13, 92 KO, uitkomend voor Marokko) tegen rivaal Hesdy “Fighterheart” Gerges (50-19-1, 23 KO, uitkomend voor Nederland) is de headliner van GLORY 51 Rotterdam.

De Oost-Europese vechters Tomas "The Giant Slovak" Mozny (17-5-1, 6 KO, uitkomend voor Slowakije) en Daniel Skvor (14-6-2, 12 KO, uitkomend voor Tsjechië), een nieuwkomer binnen GLORY, strijden tegen elkaar in een zwaargewichtgevecht als co-headliner van GLORY 51 Rotterdam.

GLORY 51 Rotterdam zal tevens bestaan uit een weltergewichttoernooi met vier grote namen, waarvan drie uit de top 10 van de weltergewichtklasse.

In de eerste halve finale gaat de nr. 8 – tevens de hoogste op de ranglijst in het weltergewicht van dit toernooi – "The Thai Terminator" Thongchai Sitsongpeenong (136-35, 46 KO, uitkomend voor Thailand) de strijd aan met de ervaren veteraan Alan "Superboy" Scheinson (49-5, 37 KO, uitkomend voor Argentinië), die zelf op de 10e plek staat in de ranglijst.

In de andere halve finale treft nr. 9 Eyevan "Mister Cool" Danenberg (26-6, 13 KO, uitkomend voor Aruba) het 22-jarige Muay Thai-talent Jimmy Vienot (58-13, 33 KO, uitkomend voor Frankrijk).

Cédric Doumbé en Alim Nabiyev strijden tegen elkaar tijdens GLORY 51

De volledige fight card van GLORY 51 Rotterdam is hieronder beschreven:

GLORY 51 Rotterdam
Zwaargewicht headliner: Badr Hari vs. Hesdy Gerges
Weltergewichttoernooi finale: Winnaar A vs. Winnaar B
Zwaargewicht co-headliner: Tomas Mozny vs. Daniel Skvor
Weltergewichttoernooi halve finale B: Eyevan Danenberg vs. Jimmy Vienot
Weltergewichttoernooi halve finale A: Thongchai Sitsongpeenong vs. Alan Scheinson

Voorafgaand aan GLORY 51 Rotterdam gaat de top van het weltergewicht de strijd met elkaar aan tijdens GLORY 51 SuperFight Series om de volgende titeluitdager van de divisie te beslissen. Voormalig wereldkampioen en de huidige nr. 1 weltergewicht Cédric "The Best" Doumbé (68-5-1, 39 KO, uitkomend voor Frankrijk) neemt het op tegen het gevaarlijke 23-jarige talent Alim "Professor" Nabiyev (48-6, 21 KO, uitkomend voor Rusland), die eind 2017 eindigde als nr. 4 van de divisie.

Nadat hij zijn titel had afgestaan aan zijn rivaal Murthel Groenhart, heeft Doumbé zich herpakt door de winst op Yohan Lidon tijdens GLORY 47 Lyon in oktober vorig jaar. Nabiyev heeft zeer recent zijn grootste winst in zijn jonge carrière behaald, toen hij voormalig weltergewichtkampioen Nieky Holzken versloeg tijdens GLORY 49 SuperFight Series in december.

Het 20-jarige Marokkaans-Nederlandse fenomeen Tyjani “The Wonderboy” Beztati (15-2, 5 KO, uitkomend voor Marokko), die afgelopen jaar vijf wedstrijden heeft gevochten om zijn nr. 4-positie in de lichtgewichtklasse te behalen, confronteert nr. 7 Josh Jauncey (26-9, 15 KO, uitkomend voor Canada).

Daarnaast zullen Massaro "The Project" Glunder (30-11-4, uitkomend voor Republiek der Zuid-Molukken) en de Franse Victor "Leo" Pinto (74-27, 23 KO, uitkomend voor Frankrijk) tegen elkaar vechten in de vedergewichtklasse. Miles "The Punisher" Simson (64-12, 25 KO, uitkomend voor Suriname) maakt zijn GLORY-debuut in het weltergewicht tegen een tegenstander die binnenkort bekend wordt gemaakt.

De huidige fight card van GLORY 51 SuperFight Series bevat onderstaande onderdelen en namen:

GLORY 51 SuperFight Series

Weltergewicht headliner: Ce?dric Doumbe? vs. Alim Nabiyev
Weltergewicht wedstrijd: Miles Simson vs. TBA
Lichtgewicht wedstrijd: Tyjani Beztati vs. Josh Jauncey
Vedergewicht wedstrijd: Massaro Glunder vs. Victor Pinto

Binnenkort wordt een extra gevecht toegevoegd aan de fight card van GLORY 51 SuperFight Series.

De kaartverkoop voor GLORY 51 Rotterdam is reeds gestart. Kaarten zijn te koop via tickets.glorykickboxing.com.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws