Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev bokswedstrijd rond Nieuws
Nieuws

Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev bokswedstrijd rond

Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev bokswedstrijd rond
Canelo Alvarez vs Sergey Kovalev bokswedstrijd rond

Canelo Alvarez heeft een deal gesloten om te vechten tegen Sergey Kovalev afhankelijk van de Rus zijn overwinning volgende week tegen Anthony Yarde.

Zo vertelde Kovalev's manager Egis Klimas vrijdag in de media. Klimas zei dat Alvarez wacht op Kovalev om zijn gevecht op 24 augustus te winnen, zodat beide partijen "de handtekening op het contract kunnen zetten." Het gevecht zou al in november of december kunnen plaatsvinden.

"Canelo heeft verklaard dat hij met niemand anders wil vechten. Hij wil tegen Kovalev vechten, 'zei Klimas. "Hij wacht nu op dit gevechtsresultaat. De strijd tegen Yarde is ook een grote motivatie voor Sergey. Het winnen van deze strijd tegen Yarde zal hem naar Alvarez leiden en het is bijna alsof hij de handtekening op het contract aan Alvarez zet. "

Kwestie van geld

Op de vraag of de financiële middelen momenteel aanwezig zijn om het gevecht tot een realiteit te maken, zei Klimas: “Ja. Ik geloof het wel. Ze reageerde aanvankelijk afwijzend, net als iedereen, en speelden een spel. Het geld dat ze in het begin aanboden was iet voldoende. Toen kwamen ze met financiële gegevens dat er meer kon "Oké, nu kunnen we gaan zitten en praten."

Op woensdag vertelde Golden Boy-matchmaker Robert Diaz aan Boxing Scene dat ze 'binnenkort' een aankondiging zullen doen over de volgende tegenstander van Alvarez. Een scenario was dat ze wachtten op het gevecht van Kovalev tegen Yarde om te bepalen wie de tegenstander wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws