Burenruzie 'KO!' Oud-bokser deelt klappen uit (video) Nieuws
Nieuws

Burenruzie 'KO!' Oud-bokser deelt klappen uit (video)

Burenruzie 'KO!' Oud-bokser deelt klappen uit (video)

Een gevecht tussen buren resulteerde in meerdere knockdowns en een gemene KO nadat twee mannen ruzie kregen in een smal steegje. De twee mannen werden op film betrapt terwijl ze ruzie maakten over iets en toen los gingen.

In de video zie je hoe de man in het rode shirt de man in het zwarte shirt, die niet de agressor leek te zijn tegenwerkt. Het was eigenlijk de man in het rode shirt die het gevecht begon. De vrouw van de man in het zwarte shirt, die het incident aan het opnemen was, belde de politie.

Ze bleef tegen de twee mannen zeggen dat ze moesten stoppen met vechten, maar ze wilden niet naar haar luisteren en gingen door met knokken. De man in het rood had waarschijnlijk geen idee waartoe de man in het zwarte shirt die een oud-bokser is toe in staat was.

Niet luisteren

Het was een eenzijdige afranseling in een straatgevecht. Nadat de man in het rode shirt in eerste instantie contact had gemaakt met de man in het zwarte shirt, werd hij vervolgens meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen.

Nadat hij weer was opgestaan, kreeg hij verschillende keren een kopstoot in de clinch. Kort daarna liet de man in het zwart de man in het rood op de vloer van de steeg vallen. Toch had de neergeslagen man nog niet genoeg en bleef gaan maar ging KO.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws