Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! '40 miljoen te verdelen' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! '40 miljoen te verdelen'

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! '40 miljoen te verdelen'

Mike Tyson en Jake Paul zijn mondeling akkoord met een gevecht tegen elkaar. Ondanks de 30 jaar verschil willen de twee de ring in. Het gevecht zou ruim 40 miljoen dollar in het laatje moeten brengen.

De vertegenwoordigers van Tyson en Paul werken plannen uit voor een pay-per-view-wedstrijd later dit jaar, zo meld de The Sun vanavond. Tyson stapte voor het laatst in de ring tegen Roy Jones Jr in 2020. Paul sloeg Tyron Woodley eind vorig jaar knock-out.

Er gingen al lang geruchten over een gevecht met Jake's broer Logan voor Tyson, maar het lijkt erop dat de bokslegende liever zijn broer onder ogen wil zien. Een bron, die Tyson als zakenpartner beschouwt, bevestigde dat 'als alles volgens plan verloopt' de strijd gaande is.

De laatste details

De bron zei: ,,Mike en Jake zijn aan boord voor een demogevecht in Las Vegas. Er is een mondelinge deal gesloten. Maar zoals bij alle vormen van sport draait het nu allemaal om de contracten en het verdelen van het geld. "

In november liet Tyson doorschemeren dat hij zich voorbereidde om in februari te vechten, hoewel dat nu lijkt te worden verschoven naar later dit jaar. Hij vertelde The Sun: "Ik ga in februari een terugkeer gevecht houden en we zijn behoorlijk sceptisch over de tegenstander, maar het zal een echt stimulerende tegenstander zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws