Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! '40 miljoen te verdelen'
Home / Nieuws / Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson vs Jake Paul gevecht mondeling akkoord

Mike Tyson en Jake Paul zijn mondeling akkoord met een gevecht tegen elkaar. Ondanks de 30 jaar verschil willen de twee de ring in. Het gevecht zou ruim 40 miljoen dollar in het laatje moeten brengen.

De vertegenwoordigers van Tyson en Paul werken plannen uit voor een pay-per-view-wedstrijd later dit jaar, zo meld de The Sun vanavond. Tyson stapte voor het laatst in de ring tegen Roy Jones Jr in 2020. Paul sloeg Tyron Woodley eind vorig jaar knock-out.

Er gingen al lang geruchten over een gevecht met Jake’s broer Logan voor Tyson, maar het lijkt erop dat de bokslegende liever zijn broer onder ogen wil zien. Een bron, die Tyson als zakenpartner beschouwt, bevestigde dat ‘als alles volgens plan verloopt’ de strijd gaande is.

De laatste details

De bron zei: ,,Mike en Jake zijn aan boord voor een demogevecht in Las Vegas. Er is een mondelinge deal gesloten. Maar zoals bij alle vormen van sport draait het nu allemaal om de contracten en het verdelen van het geld. “

In november liet Tyson doorschemeren dat hij zich voorbereidde om in februari te vechten, hoewel dat nu lijkt te worden verschoven naar later dit jaar. Hij vertelde The Sun: “Ik ga in februari een terugkeer gevecht houden en we zijn behoorlijk sceptisch over de tegenstander, maar het zal een echt stimulerende tegenstander zijn.”

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page