Brute moord: Ex MMA-vechter pleit schuldig aan ontvoering Nieuws
Nieuws

Brute moord: Ex MMA-vechter pleit schuldig aan ontvoering

Brute moord: Ex MMA-vechter pleit schuldig aan ontvoering
Brute moord: Ex MMA-vechter pleit schuldig aan ontvoering

Ex MMA-vechter Ariel Gandulla stemt ermee in om te getuigen tegen anderen die zijn aangeklaagd.

MIAMI - Een voormalige MMA-vechter pleitte vrijdag schuldig aan ontvoering in een complot waar hij naar verluidt samen met drie anderen bij betrokken was. Aanklagers lieten moord en samenzwering vallen tegen Ariel Gandulla nadat hij ermee instemde te getuigen tegen de andere mannen die bij het complot betrokken waren.

Autoriteiten zeiden dat Vila Perdomo op 1 juni 2011 de moord op de 43-jarige Camilo Salazar samen met Manuel Marin, een mede-eigenaar van verschillende Presidente Supermarkten had beraamd. Gandulla, 51, en vechtsport trainer/promotor Roberto Isaac zouden ook betrokken zijn geweest bij de misdaad.

Brute kille moord

Volgens een arrestatiebevel werd het lichaam van Salazar op 1 juni 2011 gevonden langs een onverharde. Zijn handen waren achter zijn rug gebonden en zijn lichaam was gedeeltelijk verbrand. Een medisch onderzoeker stelde later vast dat Salazar meerdere slagen op zijn hoofd had gekregen, een snee in de keel en brandwonden aan zijn lies had.

Autoriteiten zeiden dat Vila Perdomo de moord op Salazar met Marin had beraamd omdat Salazar naar verluidt een affaire had met de vrouw van Marin. Vila Perdomo is de voormalige trainingspartner van Gandulla. De ex MMA-vechter zelf werd veroordeeld tot drie jaar voor de aanklacht wegens ontvoering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws