Brian Hooi treft Paata Tschapelia tijdens GMC 14 Duitsland Nieuws
Nieuws

Brian Hooi treft Paata Tschapelia tijdens GMC 14 Duitsland

Brian Hooi treft Paata Tschapelia tijdens GMC 14 Duitsland

De Nederlander Brian Hooi aankomende zaterdag een last minute partij zal vechten tegen Paata Tschapelia

Hooi is een getalenteerde MMA vechter uit Den Haag die voor de tweede keer zijn opwachting maakt voor de GMC organisatie, zijn tegenstander de Paata Tschapelia een van oorsprong een Cypriotische Georgiër maar traint en woont al jaren in Duitsland, hij is een geduchte tegenstander. De laatste vocht onder andere in het Superior FC, ook heeft hij op ACB 75 gestaan. Voor Tschapelia zal zijn gevecht tegen Hooi zijn debuut inhouden voor de GMC organisatie. Beide vechters staan tegenover elkaar in de Europahalle te Castrop-Rauxel, Duitsland op zaterdag 24 februari aanstaande.

Brian Hooi treft Paata Tschapelia tijdens GMC 14 Duitsland

Het MMA talent Brian Hooi

Hooi komt uit Den Haag en traint bij BJJ Delft, hij is op last notice aan het gevecht toegevoegd. Hij is pas 23 jaar en vocht onder andere bij lokale gala's zoals die van Fight Club Den Haag maar ook voor de grotere organisaties. In 2016 wist hij de SHC Lichtgewicht titel op zijn naam te zetten. Ook vocht hij op de eerste editie van de WFL de organisatie van Melvin Manhoef waar hij tegen Paulo Boer in de kooi stond, deze partij wist Hooi op zijn naam te zetten. Ook bij het grote M1 Global is Hooi al actief geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws