BREAKING: ONE Championship weer van start met live events – Vechtsport Info
Home / Nieuws / BREAKING: ONE Championship weer van start met live events

BREAKING: ONE Championship weer van start met live events

BREAKING: ONE Championship weer van start met live events

Goed nieuws voor de vechtsport liefhebbers, ONE Championship start haar vechtsport events weer op. Startend vanaf 20 juni met de ONE HERO SERIES vanuit China.

ONE Championship maakt zich op om terug te keren naar zijn live evenementen. De grootste vechtsport organisatie uit Azie start 20 en 21 juni met de ONE HERO SERIES vanuit China. Het event zal alleen via stream te zien zijn in het land zelf.

ONE Championship weer van start

Op 2 juli brengt ONE Championship voor het eerst een nacht vol non-stop sportentertainment naar de stad Hefei. ONE: DYNASTY OF CHAMPIONS in Anhui zal een aantal non-stop mixed martial arts gevechten brengen.

De headliner van ONE: DYNASTY OF CHAMPIONS zal een epische confrontatie zijn tussen Narantungalag Jadambaa, de Mongoolse nationale held. Die tegen voormalig ONE Featherweight World Champion, en Eric “The Natural Kelly” zal aantreden.

Samenwerken

Het event zal met publiek zijn aangezien er tickets gekocht kunnen worden. In China is volgens de overheid de coronapandemie onder controle. Het laatste evenement van ONE Championship vond plaats in Singapore op 28 februari, voordat het virus uitbrak totdat het zijn land sloot.

De reden dat ONE nu uitwijkt naar China is dat Singapore nog steeds op slot voor buitenlandse reizigers en dus ok vechters. Eigenaar van ONE Chatri Sityodtong werkt nauw samen met regeringen en gezondheidsdeskundigen uit China, Thailand en Singapore. Dit lijkt nu zijn vruchten af te werpen en lijkt het gelukt de competitie snel nieuw leven in te blazen.

BRON: ONE FC Media

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page