BREAKING: Nieuwe datum Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora Nieuws
Nieuws

BREAKING: Nieuwe datum Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora

BREAKING: Nieuwe datum Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora
BREAKING: Nieuwe datum Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora

Oleksandr Usyk vs. Dereck Chisora is voorlopig gepland voor 31 oktober, volgens Matchroom Boxing-promotor Eddie Hearn.

Aanvankelijk was Oleksandr Usyk vs Dereck Chisora gepland voor 23 mei in Engeland. Maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Volgens Matchroom Boxing en Eddie Hearn is er nu een nieuwe datum.

Hearn wil ervoor zorgen dat er publiek aanwezig is voor het gevecht tussen Usyk en Chisora. Aangezien het een te grote wedstrijd is om achter gesloten deuren te worden gehouden. "Dereck traint heel hard. 31 oktober is de datum die we hebben vastgesteld voor dit gevecht", zei Hearn.

Grote test

"Maar het hangt ervan af waar we een ruimte met toeschouwers kunnen krijgen." Hearn is niet per se op zoek naar een volledig publiek om het event te organiseren. Maar het moet in ieder geval een bepaald aantal fans hebben.

Het gevecht tegen Chisora is een uitstekende test voor Usyk. Die, in geval van overwinning, zich zou kunnen aanmelden voor de halve finales en vechters als Andy Ruiz, Alexander Povetkin en misschien Deontay Wilder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws