BREAKING: Gevecht Engste man en Iraanse Hulk uitgesteld Nieuws
Nieuws

BREAKING: Gevecht Engste man en Iraanse Hulk uitgesteld

BREAKING: Gevecht Engste man en Iraanse Hulk uitgesteld

Martyn Ford tegen Iraanse Hulk is uitgesteld omdat blessures het evenement vertragen. Ford bekend als 's werelds engste man, zou het op 2 april opnemen tegen de Iraanse Hulk (echte naam Sajad Gharibi), maar moet nu nog vier weken wachten.

Het paar stond vorige maand voor het eerst tegenover elkaar in Dubai, waarbij Ford zijn rivaal duwde voordat Gharibi een poging deed om uit te schakelen. Ford en de Iraanse Hulk zouden op 2 april eindelijk hun rivaliteit beslechten in de O2, Londen.

Meer rust

Maar de rivalen zullen nog vier weken moeten wachten om klappen uit te delen nadat het gevecht is uitgesteld tot 30 april. Verschillende beroemdheden zullen op het evenement strijden, waaronder voormalig Tottenham-ster Jamie O'Hara en Love Islanders Jack Fincham en Theo Campbell.

Een verklaring van de organisatoren luidde: ,,Vanwege blessures nemen de sportsterren en beroemdheden nu meer tijd om zich voor te bereiden, zodat de ring bezet zal worden door fitte concurrenten in de beste vorm die ze kunnen zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws