? | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen Nieuws
Nieuws

? | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen

? | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen

Zelfs na de noodoproep die de overheid er zondag uit deed gaan via de mobiele telefoons van mensen gaat men toch massaal de straat op.

Zaterdag was er al veel commotie over het feit dat mensen de coronavirus uitbraak niet serieus genoeg blijken te nemen. Op het strand van Scheveningen was het zelfs zo druk het wel een normale dag leek, ook weer er een groepsles boksen gehouden die veel boze reacties opriep.

HartvanNederland meldt dat er gewoon dichtbij elkaar werd gebokst alsof er niets aan de hand was. Op Twitter reageerde het publiek dan ook verontwaardigd en waren de boze reacties niet van de lucht.

Dommerikken

“En bedankt hè mensen. Wij moeten nu dankzij jullie langer wel thuis zitten met alle gevolgen van dien.” “De domheid. De totale stupiditeit. Echt, ik kan het niet meer aanzien, aldus een reactie.

"Ga dan straks alsjeblieft niet liggen jammeren dat je geen hulp krijgt. Deze mensen…delete jezelf nu het nog kan. Please.” ” Ga in je tuin of op je balkon zitten en blijft thuis!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws