🎥 | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen

🎥 | Boze reacties om groepsles kickboksen op strand Scheveningen

Zelfs na de noodoproep die de overheid er zondag uit deed gaan via de mobiele telefoons van mensen gaat men toch massaal de straat op.

Zaterdag was er al veel commotie over het feit dat mensen de coronavirus uitbraak niet serieus genoeg blijken te nemen. Op het strand van Scheveningen was het zelfs zo druk het wel een normale dag leek, ook weer er een groepsles boksen gehouden die veel boze reacties opriep.

HartvanNederland meldt dat er gewoon dichtbij elkaar werd gebokst alsof er niets aan de hand was. Op Twitter reageerde het publiek dan ook verontwaardigd en waren de boze reacties niet van de lucht.

Dommerikken

“En bedankt hè mensen. Wij moeten nu dankzij jullie langer wel thuis zitten met alle gevolgen van dien.” “De domheid. De totale stupiditeit. Echt, ik kan het niet meer aanzien, aldus een reactie.

“Ga dan straks alsjeblieft niet liggen jammeren dat je geen hulp krijgt. Deze mensen…delete jezelf nu het nog kan. Please.” ” Ga in je tuin of op je balkon zitten en blijft thuis!”

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page