Bokswedstrijd Canelo Alvarez vs Demetrius Andrade in de maak Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd Canelo Alvarez vs Demetrius Andrade in de maak

Bokswedstrijd Canelo Alvarez vs Demetrius Andrade in de maak
Bokswedstrijd Canelo Alvarez vs Demetrius Andrade in de maak

Saul Canelo Alvarez en WBO middengewicht kampioen Demetrius Andrade zijn in onderhandeling voor een gevecht.

Zo melden diverse Amerikaanse media waaronder sport journalist Mike Coppinger. Canelo Alvarez zijn IBF wedstrijd tegen verplichte Sergiy Derevyanchenko (13-1, 10 KO's), is officieel vervallen. De twee konden het niet eens worden over het geld voor het gevecht, dus Canelo gaat op tegen ongeslagen Andrade (28-0, 17 KO's).

De voordelen van Canelo die tegen Andrade vecht, zijn duidelijk, aangezien beide onder contract bij DAZN staan. Het is gemakkelijker voor Canelo om te vechten tegen Andrade, 31. Andrade is een upgrade ten opzichte van Derevyanchenko. Sommige boksfans denken dat Gennady Golovkin bang was om tegen Andrade te vechten voor zijn WBO-titel.

Toch voor de IBF titel

Canelo is inmiddels ontdaan van zijn IBF middengewicht titel door de International Boxing Federation vanwege zijn onderhandelingen met de 33-jarige Derevyanchenko die de deadline passeerde.

ZIE OOK >> Canelo Alvarez ontdaan van IBF Wereldtitel

Het is geen groot verlies voor Canelo, omdat hij later terug kan komen om alsnog voor die titel te vechten tegen iemand als Gennady Golovkin. Derevyanchenko's kansen om de vacante IBF-titel te winnen zijn klein als hij tegenover Golovkin staat

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws