Bokslegende Tyson Fury gaat voor een MMA-gevecht Nieuws
Nieuws

Bokslegende Tyson Fury gaat voor een MMA-gevecht

Bokslegende Tyson Fury gaat voor een MMA-gevecht
Bokslegende Tyson Fury gaat voor een MMA-gevecht

Tyson Fury denkt over een toekomstig MMA-gevecht na het WWE worstelen en boksen.

Ondanks het feit dat hij vorige maand 48 hechtingen nodig had na zijn overwinning op Otto Wallin in Las Vegas, die zijn rematch tegen WBC-titelhouder Deontay Wilder in februari in gevaar kon brengen, denkt Fury aan een volgende stap.

Fury zal ongeveer £ 12 miljoen in zijn zak steken, voor wat volgens velen een eenmalige uitstap buiten de boksring zal zijn. De Engelsman zal meedoen in een WWE worstelwedstrijd tegen Braun Strowman.

Ik kom er aan

Maar het lijkt erop dat hij andere ambities heeft, omdat hij verklaarde alle "vechtsporten" te willen hebben geprobeerd. Fury zei: "Ik neem het over. Ik neem alle vechtsporten over. Dus waar je ook vechtsporten beoefent, pas op want The Gypsy King komt eraan."

En toen hem werd gevraagd of dat MMA betekende, antwoordde hij: "Ja ik bedoel MMA". Fury voegde er ook aan toe dat de wonden boven zijn oog goed genezen. Hij is vastberaden om de MMA-kooi binnen te treden en daar zijn stempel te drukken..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws