? Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel? Nieuws
Nieuws

? Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel?

? Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel?

Oscar de la Hoya was ingehuurd om commentaar te geven op de undercard van Jake Paul's gevecht met Ben Askren in Atlanta afgelopen nacht. Echter lijken de fans te twijfelen aan de nuchterheid van de 48-jarige bokslegende, die binnenkort zijn comeback maakt.

Naar verluidt maakt De la Hoya, een comeback naar in het boksen na een pensionering van 13 jaar. Tijdens zijn commentaar klus van afgelopen nacht was hij zo opgewonden en slikte zijn woorden in, dat fans zich afvroegen of de oud-bokser wat had gebruikt.

Wat heeft die man gebruikt?

Toen hij commentaar leverde op het gevecht van voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Frank Mir met boksveteraan Steve Cunningham, waren de commentaren niet van de lucht. Ook schreeuwde De La Hoya "Mike Tyson ik hou van je". Het optreden van De la Hoya werd al snel opgemerkt door Twitter zie onderstaand de reacties.

De la Hoya was afwezig in commentaar toen het volgende gevecht tussen Regis Prograis en Ivan Redkach begon, hij werd vervangen door Snoop Dogg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws