🎥 Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel?

🎥 Bokslegende Oscar de la Hoya dronken op commentaar stoel?

Oscar de la Hoya was ingehuurd om commentaar te geven op de undercard van Jake Paul’s gevecht met Ben Askren in Atlanta afgelopen nacht. Echter lijken de fans te twijfelen aan de nuchterheid van de 48-jarige bokslegende, die binnenkort zijn comeback maakt.

Naar verluidt maakt De la Hoya, een comeback naar in het boksen na een pensionering van 13 jaar. Tijdens zijn commentaar klus van afgelopen nacht was hij zo opgewonden en slikte zijn woorden in, dat fans zich afvroegen of de oud-bokser wat had gebruikt.

Wat heeft die man gebruikt?

Toen hij commentaar leverde op het gevecht van voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Frank Mir met boksveteraan Steve Cunningham, waren de commentaren niet van de lucht. Ook schreeuwde De La Hoya “Mike Tyson ik hou van je”. Het optreden van De la Hoya werd al snel opgemerkt door Twitter zie onderstaand de reacties.

De la Hoya was afwezig in commentaar toen het volgende gevecht tussen Regis Prograis en Ivan Redkach begon, hij werd vervangen door Snoop Dogg.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page