Bokslegende Mike Tyson wil rechten stadion FC Barcelona kopen Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson wil rechten stadion FC Barcelona kopen

Bokslegende Mike Tyson wil rechten stadion FC Barcelona kopen
Bokslegende Mike Tyson wil rechten stadion FC Barcelona kopen

Het cannabisbedrijf van bokslegende Mike Tyson 'Swissx' wil de naamrechten van het FC Barcelona stadion Camp Nou kopen.

Barcelona heeft de naamrechten voor het iconische stadion te koop aangeboden en de voormalige zwaargewichtkampioen hoopt de naam van zijn bedrijf erop te krijgen.

Barcelona heeft deze week aangekondigd dat ze de naamgevingsrechten voor Camp Nou voor de campagne 2020-21 zullen verkopen en de opbrengst zullen doneren om te helpen in de strijd tegen het coronavirus. Van veel grote bedrijven wordt verwacht dat ze hun naam in verband brengen met het iconische stadion en de prestigieuze club.

Camp Nou is een geweldig stadion

Maar zwaargewichtkampioen Tyson hoopt dat hij de concurrentie kan bevechten en het profiel van zijn bedrijf, SwissX, dat een reeks CBD- en cannabisproducten verkoopt, naar voren kan halen. "Het is een geweldig stadion", vertelde Alki David, de zakenpartner van Tyson, aan BBC Sport.

"Het is iets waar we specifiek naar op zoek waren om te adopteren in ons bedrijf en het leek een geweldig idee. "Swissx Nou Camp heeft een mooie klank. Dat is op dit moment mijn voorkeur."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws