Bokslegende Mike Tyson rookt elke week $ 40.000 aan wiet op Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson rookt elke week $ 40.000 aan wiet op

Bokslegende Mike Tyson rookt elke week $ 40.000 aan wiet op
Bokslegende Mike Tyson rookt elke week $ 40.000 aan wiet op

De 52-jarige Tyson verkoopt ook elke maand ongeveer $ 500.000 aan cannabis vanaf zijn 420 hectare grote boerderij in Californië.

In zijn Hotboxin-podcast op maandag zei Tyson tegen zijn mede-gastheren: 'Ik kan niet geloven dat we dit doen, 'ik kan niet geloven dat ik aan het praten en roken ben tijdens een verdomde podcast.' De voormalige bokskampioen heeft gedurfde plannen voor zijn Tyson Ranch, een speeltuin voor wietrokers met een luxe hotel en een golfbaan.

Hele onderneming

Tyson zegt dat wiet hem redde toen hij met ernstig drugsmisbruik bezig was en daarom richtte hij in 2016 zijn cannabisbedrijf op om wiet toegankelijk te maken. De ranch ontstond in december 2017, maar moet nog volledig worden afgebouwd en naast het hotel zijn er glamping-tenten, een lazy rivier die een uur duurt om over te steken en een amfitheater voor concerten.

Er zal zelfs een Tyson University zijn om technieken voor het kweken van cannabis aan toekomstige boeren te leren. 'Ik dacht na over hoeveel goed ik kon doen door mensen met cannabis te helpen. Het was een no-brainer, 'zei Tyson over de zakelijke onderneming aan Cannabis Tech Today. Na de bokscarrière van Tyson heeft hij jaren van drugsmisbruik doorstaan ​​en hij zegt dat cannabis hem uit zijn sleur heeft geholpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws