Bokslegende Mike Tyson krijgt lucratief bijbaantje Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson krijgt lucratief bijbaantje

Bokslegende Mike Tyson krijgt lucratief bijbaantje

Mike Tyson heeft een leuk klusje binnengesleept. De Bokskoning van weleer zal als jurylid bij MMA-organisatie PFL in de jury plaatsnemen. De organisatie kondigde donderdag aan, dat ze een samenwerking aangaan met fuboTV. Het betreft een meerjarige deal om het nieuwste PFL-programma uit te zenden.

PFL onthuld dat het eerste Challenger Series-evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond vanaf 18 februari tot en met de rest van de maand, samen met maart en april. Evenementen worden gestreamd op de service en uitgezonden op het Fubo Sports Network. De organisatie is razend populair onder vecht fans waar deelnemers $ 1 miljoen dollar kunnen verdienen (lees meer onder video).

Publiek mag meestemmen

Andere details voor de komende evenementen zijn een wisselend panel van juryleden met beroemdheden, wereldkampioenen in vechtsporten en influencers. Individuen die zijn bevestigd voor het panel zijn onder meer Mike Tyson, de huidige NFL speler Todd Gurley en voormalig NFL-linebacker Ray Lewis.

Fans en kijkers krijgen ook de mogelijkheid om op gevechten te stemmen en interactief als extra jurylid voor de evenementen te dienen. Fubo's onlangs gelanceerde sportsbook wordt de exclusieve weddenschap partner voor de serie. PFL tast diep in de buidel want het gerucht gaat dat Tyson miljoenen krijgt voor zijn aanwezigheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws