Bokskampioen Whyte wil UFC-ster Ngannou knock-out meppen Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Whyte wil UFC-ster Ngannou knock-out meppen

Bokskampioen Whyte wil UFC-ster Ngannou knock-out meppen

Dillian Whyte, de huidige WBC interim-zwaargewicht kampioen, heeft zijn aandacht gericht op UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou. De Brit zegt Ngannou tegemoet te willen treden en knock-out te slaan in een boks of MMA-wedstrijd.

Het is Whyte om het even waar en hoe hij Ngannou treft, boksen of MMA het maakt de Brit niks uit hij heeft maar een doel en dat is de Fransman te treffen in een cross-overgevecht. Gesprekken over een duel tussen Whyte en Ngannou waren vorig jaar aanvankelijk in een stroomversnelling geraakt. Matchroom Boxing had zelfs interesse de boel te organiseren, maar het kwam er niet van.

In april onthulde Eddie Hearn de baas van Matchroom, dat zijn bedrijf zelfs een persconferentie organiseerde met de twee, maar de opbouw van het gevecht werd stopgezet nadat UFC tussenbeide kwam en de opnames had stopgezet. Ngannou die zelf een groot boks fan is en aanvankelijk wilde boksen staat open voor een gevecht.

Angsthaas

In een recent interview met Sky Sports beweerde Dillian Whyte dat hij een voordeel heeft ten opzichte van Francis Ngannou in zowel MMA als boksen, en klaar is om zo snel mogelijk een strijd aan te gaan met de UFC-zwaargewicht kampioen. ,,Als Ngannou morgen een gevecht wil, zal ik morgen tegen hem vechten," zei Whyte resoluut.

Whyte zegt dat Ngannou hem ontwijkt omdat deze bang in knock-out te gaan tegen de Britse bokser; ,,Ik sla hem met gemak KO. Hij noemt zichzelf ‘The Predator’ maar hij zou ‘The Pacifier’ moeten heten omdat hij een echte dummy is en een huilbaby. Ngannou naar zijn baas Dana White en smeekte hij om ons gevecht te stoppen. Hij was doodsbang om echt met me te vechten, zielig", aldus Whyte die ook zegt dat Ngannou achter het stopzetten van het gevecht zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws