Bokskampioen Andy Ruiz Jr. heeft een nieuwe trainer Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Andy Ruiz Jr. heeft een nieuwe trainer

Bokskampioen Andy Ruiz Jr. heeft een nieuwe trainer

Reynoso bracht dinsdag het nieuws op zijn social media account. Als Ruiz Jr. begint met het overslaan van trainingssessies zoals hij deed met zijn vorige trainer, maakt het niet uit hoe goed Reynoso is als coach. Het zal voor beiden een verspilling van tijd zijn.

Sinds hij in 2009 prof werd, werd Ruiz opgeleid door Abel Sanchez en Manny Robles. Het is onduidelijk waarom Ruiz nog steeds niet bij Abel is, omdat hij de ideale trainer zou zijn voor zijn vechtstijl.

Regelset voor Andy

Volgens insiders zou het slim zijn voor Reynoso om een ​​soort regels te hebben waaraan Ruiz Jr. zich moet houden om met hem te kunnen trainen. Als Ruiz herhaaldelijk trainingssessies annuleert, zal dit voor geen van beide werken.

De enige manier waarop Ruiz Jr. de kans krijgt om de grote zwaargewichten zoals Anthony Joshua, Tyson Fury en Deontay Wilder te verslaan, is als hij ze non-stop onder druk zet. Sanchez zou de ideale man zijn voor Ruiz. Waarom Ruiz niet bij Sanchez is gebleven, is de centrale vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws