Bokser Mikey Garcia tekent bij Zuffa Boxing volgens Dana White Nieuws
Nieuws

Bokser Mikey Garcia tekent bij Zuffa Boxing volgens Dana White

Bokser Mikey Garcia tekent bij Zuffa Boxing volgens Dana White

Bokser Mikey Garcia tekent bij Zuffa Boxing volgens Dana White

Zuffa Boxing bevindt zich in een stroomversnelling

UFC President Dana White onthulde eind vorig jaar al tijdens een persconferentie in Californië dat hij en de UFC met de plannen doorgaan om boksevenementen in de nabije toekomst te promoten. Dit houdt ook in dat grote namen aan het rooster dienen te worden toegevoegd zoals nu ook Garcia. "Ik heb net met Dana White gesproken en hij zei dat hij een deal sluit met Mikey Garcia. Hij zei dat de plannen voor Zuffa Boxing in een versnelling zitten," zo meldde vechtsport verslaggever Kevin Lole vandaag op zijn twitter account.

Vergroten van het bewustzijn voor de vechtsporten als geheel

In juni vorig jaar stelde White een potentiële stap buiten zijn MMA-comfortzone voor, toen hij de website MMAjunkie vertelde dat hij op zoek was naar het vergroten van het bewustzijn voor de vechtsporten als geheel. "Ik zeg altijd tegen jullie, we blijven de sport naar een hoger niveau tillen," vertelde White aan MMAjunkie. "(The UFC Performance Institute) maakt daar deel van uit, en nu we al onze medewerkers bij elkaar hebben en de samenwerking een stuk beter is, hadden we dat allemaal nodig, maar afgezien daarvan, waar we nu aan werken, zal vechtsport naar het volgende niveau brengen. " Overigens spreekt men in Amerika over boksen als een vechtsport, terwijl men in Nederland dit liever niet doet. Hoe het ook zij Zuffa Boxing maakt stappen, nu eens zien welke grote boksnamen er nog meer zullen worden toegevoegd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws