Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo Nieuws
Nieuws

Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo

Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo
Boksen: Spence Jr. wil miljoenen voor gevecht tegen Canelo

Errol Spence Jr. wil dat Golden Boy Promotions baas Oscar De La Hoya, weet dat het meer dan $ 20 miljoen kost om hem in de ring te krijgen.

Spence Jr is kandidaat om tegen boks superster Saul Canelo Alvarez de ring te betreden voor zijn IBF, WBA en WBC middengewicht titels in september.

De La Hoya wil Spence zover krijgen dat hij akkoord gaat om het gevecht aan te gaan met de 28-jarige Canelo (52-1-2, 35 KOs), die een tegenstander nodig heeft voor zijn volgende gevecht op DAZN.

Miljoenen deal

Canelo moet blijven boksen met populaire tegenstanders om de abonnees voor DAZN te helpen opdrijven. Spence bevindt zich momenteel in een goede positie om grote bedragen te krijgen voor gevechten tegen DAZN boksers zoals Canelo, Gennady Golovkin, Danny Jacobs en Demetrius Andrade.

ZIE OOK >> Vliegtuig met Canelo fans verongelukt

Dit zou Alvarez's derde gevecht zijn van zijn vijfjarige, $ 365 miljoen deal met DAZN. Hij heeft WBA super middengewicht kampioen Rocky Fielding en IBF middengewicht kampioen Daniel Jacobs in zijn eerste twee gevechten op DAZN verslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws