Boksen: Gratis kijken naar Amir Khan vs. Samuel Vargas Nieuws
Nieuws

Boksen: Gratis kijken naar Amir Khan vs. Samuel Vargas

Boksen: Gratis kijken naar Amir Khan vs. Samuel Vargas

Boksen: Gratis kijken naar Amir Khan vs. Samuel Vargas

Samenwerking met Facebook en Twitter

"Als onderdeel van onze joint venture met Matchroom Boxing, hadden we de rechten op Khan vs. Vargas, maar DAZN gaat pas op 10 september live. We erkennen volledig de brede aantrekkingskracht van Khan en zullen samenwerken met Facebook en Twitter om boks fans een kans te geven om zijn gevecht gratis te zien ", zegt Joseph Markowski, DAZN SVP. “Proost! " Voormalig Unified Light weltergewicht wereldkampioen Khan (32-4, 20 KOs), komt terug in actie na zijn knock-out overwinning tegen Phil Lo Greco in slechts 39 seconden, zal de Colombiaan-Canadese Samuel Vargas (29- 3-2, 14 KOs) de 12-ronde halen van het weltergewicht main event?

"Een van mijn doelen dit jaar was om zo actief mogelijk te zijn, dus ik ben erg blij weer zo snel terug in de ring te komen tegen Samuel Vargas", zei Khan toen het gevecht in juni werd aangekondigd. "Vargas is een stoere en goed geschoolde bokser die de ring heeft gedeeld met een aantal top welterweights, waaronder Danny Garcia en Errol Spence Jr."

Rematch

De streams van Facebook en Twitter beginnen om ongeveer 21:00 uur, met de rematch van Jason Welborn tegen Tommy Langford. "Amir Khan is terug en hoewel er veel gepraat wordt over massale gevechten aan de horizon moet hij deze test tegen Vargas in stijl doorstaan. Voor meer informatie kunnen fans de sociale kanalen van DAZN volgen: @DAZNUSA op Facebook, @DAZN_USA voor Twitter en DAZN_USA voor Instagram. Het is niet bekend is of Europese fans ook via deze kanalen kunnen kijken, mocht dit niet het geval zijn dan biedt een VPN (via diverse browsers) veelal de oplossing! Klik hier voor meer info over VPN.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws