'Zeiksnor': Joshua HEKELT Fury, minder praten meer actie Nieuws
Nieuws

'Zeiksnor': Joshua HEKELT Fury, minder praten meer actie

'Zeiksnor': Joshua HEKELT Fury, minder praten meer actie

Anthony Joshua is het vertraag gedrag van Tyson Fury meer dan zat. De beide Britten staan gepland voor een gevecht maar Fury lijkt de boel op te houden. Reden voor Joshua om het ter orde te roepen. "We zijn het zat ga over tot actie".

Tyson Fury weigert een contract met Anthony Joshua te ondertekenen. Daar waar alles al in kannen en kruiken leek blijkt het tegendeel waar. Promotor Frank Warren waarschuwt, dat Tyson Fury nog maar "een paar dagen" geduld heeft voordat hij beslis over het mega-gevecht met zijn mede-Brit Anthony Joshua.

Dit irriteert Joshua die via twitter zijn ongenoegen laat blijken over het gedrag van zijn landgenoot en aartsrivaal Fury; ,,Ik ben moe. Mijn fans zijn moe. Jouw fans zijn moe, we zijn allemaal moe van het gepraat. Minder praten. Meer actie!", schrijft Joshua dan ook.

Zeiksnor

Fury houdt de boel op door niet te willen tekenen voor een locatie zegt Warren, zoals altijd heeft het met geld te maken. ,,En we hebben momenteel een contract waar alle partijen het niet over eens zijn. We hebben momenteel een contract dat Tyson Fury niet wil tekenen", zegt Warren.

Warren beweert dat Fury geen contract voor een locatie zal ondertekenen totdat het geld is gegarandeerd door een bank, met advocaten die worden ingeschakeld om de situatie op te lossen. ,,En totdat Tyson er zeker van is dat het geld dat in dat contract staat (200 miljoen. red), gegarandeerd is door een bank, wordt het niet ondertekend", aldus Warren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws