Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag” – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is, ook landgenoot Billy Joe Saunders die zaterdag Canelo Alvarez onder ogen komt is wat de Brit betreft de beste in de sport. Tijdens een ietwat opgefokt interview, kon Fury het niet laten Canelo die langsliep even zijn Britse galgenhumor te tonen.

De interviewer had zich vast een heel ander gesprek met Fury voorgesteld. Alhoewel de beste man zijn uiterste best deed vragen te stellen, had Fury andere intenties. Toen er gesproken werd over de pond voor pond rankings ging Fury even los; ,,Allemaal bullshit, die rankings geef ik geen koer om. Ik ben de beste net als Billy Joe”, zei Fury.

Rot op

Terwijl de reporter zijn volgende vraag lanceerde kwam Canelo langs gewandeld met zijn gevolg. Dit was koren op de molen voor Fury, die dan ook uit volle borst de naam van Saunders scandeerde. Op wat klappende omstanders na kreeg Fury weinig bijvan en zei; ,,Hé, waar zijn alle Britse fans, zit ik nu hier alleen. ” De reporter die wilde beginnen over de pond voor pond kreeg een simpel antwoord: ,,Fuck off dat is niet interessant volgende vraag. “

Het gevecht tussen Canelo en Saunders stond afgelopen week op losse schroeven toen de vader van de Britse boksers zei dat het feest niet doorging. De boksring zou te klein gemaakt zijn om Canelo het voordeel te geven. Dit werd later in de minne geschikt.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page