Home / Nieuws / Boks Nieuws / Wilder vs Fury: ‘de meest onvoorspelbare bokswedstrijd ooit’

Wilder vs Fury: ‘de meest onvoorspelbare bokswedstrijd ooit’

Wilder vs Fury: 'de meest onvoorspelbare bokswedstrijd ooit'

Lennox Lewis maakte een Wladimir Klitschko voorspelling over de zwaargewicht wedstrijd Tyson Fury en Deontay Wilder. Fury kan Wilder verslaan als hij hem kan benaderen op dezelfde manier als hij deed met Wladimir Klitschko.

Dat is de voorspelling van voormalig wereldkampioen zwaargewicht Lennox Lewis. Fury en Wilder zullen zaterdagavond in Los Angeles de confrontatie aangaan, waarbij Wilder zijn WBC-Titel op het spel zett.

Wie wint, plaatst zichzelf op een ramkoers met Anthony Joshua, die de WBA (Super), WBA, IBO en IBF titels heeft. En Lewis denkt dat Fury de wedstrijd kan winnen als hij slim vecht zoals hij deed tegen Klitschko.

Ontregelen

“Als Fury, Wilder frustreert zoals hij met Wladimir Klitschko deed, kan hij de winst pakken. Maar als Deontay, Tyson met zijn enorme rauwe kracht op het hoofd weet te raken, zal dit op elk moment de koers van het gevecht kunnen veranderen.”

Maar Lewis geeft toe dat het erg moeilijk is om een ​​winnaar te kiezen. Hij voegde eraan toe: “Wilder heeft nog nooit tegen iemand gestaan die zo mobiel is als Fury. Tyson zal het niet makkelijk hebben om Deontay te ontwijken zoals hij bij Wladimir deed, omdat deze man kan bewegen en stoten tegelijk.”

Neer gaan

‘En zoals ik al zei, Wilder hoef je niet op de kin of de slaap te raken om knock-out te slaan. Wilder heeft een hoofd van staal. Wanneer hij ergens ter wereld iemand op het hoofd raakt, gaan ze neer. Hoe zal Fury reageren als die niet lukt met Wilder?

“Hij heeft in het verleden bewezen dat hij een overlever is, maar zal hij in staat zijn om weer op te staan ​​als Fury hem vol raakt? Aan de andere kant, hoe zal Deontay omgaan met Tyson, in de zwaarste uitdaging in het  zwaargewicht boksen?

Tegenvallende kijkcijfers: Heeft het uitzenden van kickboksen op tv wel zin?LEES OOK:

Tegenvallende kijkcijfers: Heeft het uitzenden van kickboksen op tv wel zin?

Bekijk ook

Oud-Kampioen Barry Groenteman vormt Joods Olympisch boksteam

De Nederlandse bokser en oud-kampioen Barry Groenteman zal een boksteam vormen dat Nederland zal vertegenwoordigen op de vierjaarlijkse Maccabi Spelen in Israël.

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.