Video: Roy Jones Jr in topconditie en klaar voor bokswedstrijd tegen Mike Tyson Boks Nieuws
Boks Nieuws

Video: Roy Jones Jr in topconditie en klaar voor bokswedstrijd tegen Mike Tyson

Video: Roy Jones Jr in topconditie en klaar voor bokswedstrijd tegen Mike Tyson

Roy Jones Jr is er klaar voor. Zijn wedstrijd tegen bokslegende Mike Tyson. Zaterdag gaat het gebeuren en wordt opnieuw geschiedenis geschreven.

De nu al legendarische terugkeer van Mike Tyson heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Lange tijd werd gespeculeerd over een tegenstander. Toen deze bekend werd in de vorm van Roy Jones Jr. Volgde een lange rij van video's van beide boksers.

Jones Jr. en Tyson ontmoeten elkaar in de boksring op 28 november in het Staples Center in Los Angeles, Californië. Hoewel het een demowedstrijd is. Staat er toch een titel op het spel. En ondanks de leeftijd van beide boksers. Is er spektakel beloofd.

Imponerende video

Waar Jones 51 iets korter terug nog in de ring stond. Was de afwezigheid van de inmiddels 54-jarige Tyson veel verder terug. Toch lijkt de ringroest weggewerkt. Na een veelzeggende fotosessie die Tyson onlangs op Instagram deelde. Komt Jones nu met een imponerende video.

Hoewel de wedstrijd tussen Jones Jr. en Tyson technisch gezien een oefenwedstrijd is. Wordt er alles aan gedaan het zo dichtbij een echte wedstrijd te brengen. En aan de laatste video release van Jones te oordelen. Kan het nog wel eens echt vuurwerk worden aankomend weekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws