Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones zal geen officiële winnaar kennen

Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones zal geen officiële winnaar kennen

Gevecht Mike Tyson vs Roy Jones zal geen officiële winnaar kennen

Mike Tyson vs Roy Jones zal geen winnaar kennen. Mochten fans hopen dat een van hun geliefde bokslegendes zal winnen. Dan kan die hoop de koelkast in.

Er zullen geen juryleden aanwezig zijn bij het Mike Tyson vs Roy Jones gevecht. Het is een liefdadigheidswedstrijd. En de California State Athletic Commission zegt dat er geen officiële winnaar zal worden aangekondigd. Zo meld Boxing scene die met de CSAC sprak vandaag.

In plaats daarvan zal een trio van voormalige kampioenen. Chad Dawson, Christy Martin en Vinny Pazienza de wedstrijd op afstand ‘scoren’ voor de WBC. Omdat deze geen officiële juryleden zijn. Kan er ook geen echte titel worden afgegeven. Daarvoor bedacht de WBC de ‘Frontline’ belt. Die als vervanger dient.

Kijken in Nederland

Op 28 november zal er in het Staples Center, Los Angeles. Gedurende acht ronden van twee minuten worden gestreden. Met gebruikmaking van handschoenen van 12-ounce. De reguliere wedstrijd handschoenen zijn 10-ounce.

Beide boksers zullen worden getest op doping door de Vrijwillige Anti-Doping Vereniging. Op Marihuana wordt echter niet getest. Tyson is daar een fervent gebruiker van. De Amerikaanse UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya zal deel uitmaken van het commentaar team. In Nederland zal het event naast Fite.tv en Triller via een Nederlands mainstream kanaal te zien zijn. Volgende week wordt deze bekend gemaakt.

Bekijk ook

MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

Enson Inoue de bekende MMA-vechter uit onder andere de UFC. Betrapte een man die iets ...

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page