Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd Nieuws
Nieuws

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie aan zijn neus voorbij gaan. Zijn rivaal Hayden Wright was ruim 20 kilo te zwaar, waardoor de clash niet door ging.

Baker gaf de volgende verklaring af over zijn tegenstander die het doel met een mijl miste: ,,Helaas gaat het gevecht niet door omdat mijn tegenstander het catchweight niet kon halen. Het is teleurstellend, want ik keek er naar uit om weer de ring in te gaan", schrijft Baker.

Hoe kan het?

Voordat de wedstrijd werd geannuleerd, stond Wright erop dat hij in vorm aan het komen was. De bokser die normaliter als zwaargewicht vecht zweerde erbij aan een afvalrace te doen om het gewicht te halen.

,,Ik heb de promotor om dit gevecht gesmeekt en nu heb ik het. Ik wil Baker zijn eerste verlies bezorgen en de partij van mijn leven vechten. Dit gevecht geef ik alles, net als mijn laatste 16 weken, 4 maanden geen bier, geen KFC-kip", zei Wright.

Deze missie lijkt jammerlijk mislukt. Fans vragen zich af hoe een vechter 20 kilo overgewicht kan hebben voor een belangrijke wedstrijd.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mijn-tijd-zit-erop-ontslagen-ufcer-overeem-geeft-verklaring/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws