Tyson Fury: Jake Paul is ‘fantastisch’ voor het boksen Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: Jake Paul is ‘fantastisch’ voor het boksen

Tyson Fury: Jake Paul is ‘fantastisch’ voor het boksen

Tyson Fury de grote bokskampioen zegt dat de escapades van YouTube ster Jake Paul in de boksring zon gek nog niet zijn voor de sport. Waar andere vinden dat het dodelijk is voor het boksen is Fury het daar niet mee eens.

De zigeunerkoning Fury, loofde de YouTuber toen hij ermee instemde om tegen Fury's broer Tommy te vechten na de overwinning in de eerste ronde op MMA-vechter Ben Askren. Paul, behaalde met het bruut knock-out slaan van Askren zijn derde professionele boksoverwinning.

Wel mee vechten

Fury's jongere broer Tommy daagde Paul uit tot een gevecht waar Paul positief op reageerde. Met betrekking tot een confrontatie met Fury tweette Paul: ,,Ik ben klaar om de mensen te geven wat ze willen." Dit was voor Tyson het sein Paul alle lof te geven. ,,Dit is fantastisch voor de sport", zegt Tyson.

Kort daarna accepteerde Paul het gevecht op voorwaarde dat Tyson op hetzelfde evenement tegen Michael Hunter vecht. ,,Tommy Fury tegen mij en Michael Hunter tegen Tyson Fury op dezelfde avond", tweette Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws