Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd

Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd
Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd

DeAndre Ware voerde afgelopen zaterdag reanimatie uit op een Top Rank official bij het weegmoment. De man leed aan een hartaanval.

Naast bokser is DeAndre Ware een EMS eerste hulpverpleger en brandweerman uit Ohio. Voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag in Las Vegas reanimeerde hij de getroffen official. Ware in actie toen Pete Susens, een coördinator van Top Rank, een vermoedelijke hartaanval kreeg.

Susens is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en reageert nu en communiceert volgens Top Rank mediarelaties directeur Evan Korn. In een tweet zei Ware: "Ik ben hier voor mijn gevecht, maar ik moest EMS-vaardigheden aan het werk zetten en reanimatie doen."

Reanimeren

"Blij om te zeggen dat de man een beetje aan het praten was en alert was op weg naar het ziekenhuis. Ik ben dankbaar ! Ik heb het gevoel dat ik een leven heb gered. "

Ware kwam in actie In het MGM Grand Conference Centre, een half uur voor de weging van vrijdag voor zijn gevecht tegen Steven Nelson. De bokser startte hartmassage en werkte samen met de plaatselijke arts van de Nevada State Athletic Commission terwijl ze wachtten op extra hulp.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws