Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd

Topbokser red leven official tijdens weging bokswedstrijd

DeAndre Ware tijdens de weging zaterdag

DeAndre Ware voerde afgelopen zaterdag reanimatie uit op een Top Rank official bij het weegmoment. De man leed aan een hartaanval.

Naast bokser is DeAndre Ware een EMS eerste hulpverpleger en brandweerman uit Ohio. Voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag in Las Vegas reanimeerde hij de getroffen official. Ware in actie toen Pete Susens, een coördinator van Top Rank, een vermoedelijke hartaanval kreeg.

Susens is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en reageert nu en communiceert volgens Top Rank mediarelaties directeur Evan Korn. In een tweet zei Ware: “Ik ben hier voor mijn gevecht, maar ik moest EMS-vaardigheden aan het werk zetten en reanimatie doen.”

Reanimeren

“Blij om te zeggen dat de man een beetje aan het praten was en alert was op weg naar het ziekenhuis. Ik ben dankbaar ! Ik heb het gevoel dat ik een leven heb gered. “

Ware kwam in actie In het MGM Grand Conference Centre, een half uur voor de weging van vrijdag voor zijn gevecht tegen Steven Nelson. De bokser startte hartmassage en werkte samen met de plaatselijke arts van de Nevada State Athletic Commission terwijl ze wachtten op extra hulp.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page