Sylvester Stallone komt met nieuwe boksfilm (video) Nieuws
Nieuws

Sylvester Stallone komt met nieuwe boksfilm (video)

Sylvester Stallone komt met nieuwe boksfilm (video)

Sylvester Stallone helpt een van de grootste events in het boksen op het scherm te brengen in een nieuwe filmdocumentaire, One Night: Joshua vs. Ruiz.

Het 73-jarige Rocky icoon produceert en verschijnt zelf in de film, die een opwindende blik biedt op 1 juni, de avond dat Andy Ruiz de schok in decennia creëerde door een zevende ronde TKO te scoren tegen de toen ongeslagen zwaargewicht kampioen Anthony Joshua in Madison Square Garden.

Rocky Balboa in het echt

"Mijn Hollywood-script kwam tot leven die historische juni-nacht toen onbekende bokser Andy Ruiz een overwinning behaalde die de wereld schokte. Het was Rocky in het echt en het perfecte verhaal om onze samenwerking met DAZN te starten, 'zei Stallone in een verklaring. "

ZIE OOK >> Rematch Andy Ruiz vs Anthony Joshua in december

Het project markeert het eerste van een nieuwe filmische documentaireserie met de naam One Night, een groep films die terugkijken op ongelooflijke events in de recente boksgeschiedenis, geproduceerd door sportstreamingservice DAZN en Sylvester Stallone's Balboa Productions.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws