SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd

SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd

Terry O'Connor, een gerespecteerd official en scheidsrechter ligt zwaar onder vuur. Tijdens de bokswedstrijd zaterdag tussen Lewis Ritson tegen Miguel Vazquez, was te zien dat O'Connor op zijn telefoon aan het kijken was. O'Connor scoorde vervolgens het gevecht met 117-111 in het voordeel van Ritson ondanks dat Vazquez schijnbaar de meeste rondes won.

Meteen ontslaan

Dit niet alleen tot woede van de boks fans maar ook grote namen uit de bokswereld zoals promotor Eddie Hearn en WBC President Mauricio Sulaiman spreken er schande van. Hearn reageerde op het mobiele telefoon gebruik van O'Connor door te zeggen:

"Als dat een telefoon is (en ik neem aan dat het dat is), dan moet BBBofC hem onmiddellijk verwijderen, " aldus Hearn. De BBBofC zal onder enorme druk komen te staan ​​om op te treden tegen O'Connor. Niet alleen voor de ongelooflijke 117-111 score die hij neerzette, maar ook voor wat een verboden actie zou moeten zijn door zijn telefoon te checken terwijl hij een wedstrijd zou moeten jureren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws