SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd

SCHANDALIG: Stomme actie jurylid bij bokswedstrijd

Een jurylid heeft de woede op zijn hals gehaald van boks fans. Hij vond zijn telefoon belangrijker dan de bokswedstrijd die hij moest jureren.

Terry O’Connor, een gerespecteerd official en scheidsrechter ligt zwaar onder vuur. Tijdens de bokswedstrijd zaterdag tussen Lewis Ritson tegen Miguel Vazquez, was te zien dat O’Connor op zijn telefoon aan het kijken was. O’Connor scoorde vervolgens het gevecht met 117-111 in het voordeel van Ritson ondanks dat Vazquez schijnbaar de meeste rondes won.

Meteen ontslaan

Dit niet alleen tot woede van de boks fans maar ook grote namen uit de bokswereld zoals promotor Eddie Hearn en WBC President Mauricio Sulaiman spreken er schande van. Hearn reageerde op het mobiele telefoon gebruik van O’Connor door te zeggen:

“Als dat een telefoon is (en ik neem aan dat het dat is), dan moet BBBofC hem onmiddellijk verwijderen, ” aldus Hearn. De BBBofC zal onder enorme druk komen te staan ​​om op te treden tegen O’Connor. Niet alleen voor de ongelooflijke 117-111 score die hij neerzette, maar ook voor wat een verboden actie zou moeten zijn door zijn telefoon te checken terwijl hij een wedstrijd zou moeten jureren.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page