Home / Nieuws / Boks Nieuws / Promotor maakt datums Anthony Joshua vs Kubrat Pulev bekend

Promotor maakt datums Anthony Joshua vs Kubrat Pulev bekend

Promotor maakt datums Anthony Joshua vs Kubrat Pulev bekend

Anthony Joshua staat op 5 of 12 december tegenover Kubrat Pulev. Zo maakte bokspromotor Eddie Hearn zaterdag bekend op Matchroom Fight Camp.

Volgens Eddie Hearn staat Joshua gepland om Pulev op 5 of 12 december te ontmoeten. Ook zegt de toppromotor dat hij van plan is de regering te benaderen over het terugkeren van fans naar het event.

Hearn vertelde Sky Sports: “Ten eerste kan er van alles gebeuren. Maar op dit moment, zoals we hier staan, is het plan Kubrat Pulev. We kijken naar 5 of 12 december. “

De ring weer in

Joshua vs Pulev stond eerder gepland voor november, zonder publiek. Nu kijkt Hearn dus naar december en het liefst met publiek. Dat zou voor de kassa opbrengsten goed zijn.

Kampioen Joshua, heeft niet meer gevochten sinds hij Andy Ruiz Jr in december vorig jaar versloeg in Saoedi-Arabiƫ. Maar of er nu een menigte aanwezig is of niet, de WBA-, IBF- en WBO-koning zal niet wachten, omdat hij gebrand is om weer tussen de touwen te stappen.

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun Ā£ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page