Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie

Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie

Kubrat Pulev gewond gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Ivaylo Gotzev, co-promotor van Kubrat Pulev, is van mening dat Anthony Joshua er niet in is geslaagd om “hart” te tonen in zijn laatste twee gevechten.

Gotzev en dringt erop aan dat Pulev, Joshua ontmaskeren. Gotzev is in gesprek met co-promotor Bob Arum en Joshua’s promotor Eddie Hearn om de opnieuw geplande World Heavyweight-titelstrijd in het najaar te organiseren.

De oorspronkelijke datum van 20 juni was uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie. Hearn suggereerde vorige week dat het gevecht op een boot zou kunnen plaatsvinden en hoewel Gotzev graag wil dat het gevecht in Kroatië plaatsvindt, staat hij open voor het aanbod van een boot.

We stappen in

“Dus daar is het, dat is voor ons beschikbaar. Een boot zoals Eddie voorstelde, geen probleem, we springen op een boot en stappen erin, “zegt Gotzev. Op de vraag waarom hij niet onder de indruk was van de overwinning van Joshua op Ruiz, zei Gotzev “Hij nam geen enkel risico.”

Gevraagd naar zijn voorspelling van het gevecht, gelooft Gotzev dat Pulev de wereld zal shockeren en Joshua van zijn riem zal verlossen. “Het wordt een meedogenloos gevecht, meedogenloos voor Anthony Joshua, want hij treed een echte man tegemoet.”

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page