Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie

Gevecht Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev op speciale locatie

Kubrat Pulev gewond gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Ivaylo Gotzev, co-promotor van Kubrat Pulev, is van mening dat Anthony Joshua er niet in is geslaagd om “hart” te tonen in zijn laatste twee gevechten.

Gotzev en dringt erop aan dat Pulev, Joshua ontmaskeren. Gotzev is in gesprek met co-promotor Bob Arum en Joshua’s promotor Eddie Hearn om de opnieuw geplande World Heavyweight-titelstrijd in het najaar te organiseren.

De oorspronkelijke datum van 20 juni was uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie. Hearn suggereerde vorige week dat het gevecht op een boot zou kunnen plaatsvinden en hoewel Gotzev graag wil dat het gevecht in Kroatië plaatsvindt, staat hij open voor het aanbod van een boot.

We stappen in

“Dus daar is het, dat is voor ons beschikbaar. Een boot zoals Eddie voorstelde, geen probleem, we springen op een boot en stappen erin, “zegt Gotzev. Op de vraag waarom hij niet onder de indruk was van de overwinning van Joshua op Ruiz, zei Gotzev “Hij nam geen enkel risico.”

Gevraagd naar zijn voorspelling van het gevecht, gelooft Gotzev dat Pulev de wereld zal shockeren en Joshua van zijn riem zal verlossen. “Het wordt een meedogenloos gevecht, meedogenloos voor Anthony Joshua, want hij treed een echte man tegemoet.”

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page