Pak slaag eindigt bokscarrière Sexy Pearl Gonzalez Nieuws
Nieuws

Pak slaag eindigt bokscarrière Sexy Pearl Gonzalez

Pak slaag eindigt bokscarrière Sexy Pearl Gonzalez

Pearl Gonzalez verlies tegen Britain Hart op BKFC 22 afgelopen weekend was haar 'laatste keiharde gevecht'. Gonzalez stopt met het blote vuist boksen na een flink pak slaag.

De voormalige UFC- en Invicta FC-veteraan Gonzalez maakte haar tweede optreden onder de BKFC-vlag. Hoewel Gonzalez meer stoten uitdeelde en ernstige schade aanrichtte in de vorm van een diepe snee onder het linkeroog van haar tegenstander, zou de jury het gevecht in het voordeel van Hart zien.

Gonzalez ging na het gevecht naar Instagram om het verlies van Hart in een emotionele video toe te lichten en te onthullen dat het haar laatste bare knuckle gevecht was. ,,Bedankt jongens voor alles, ik heb een geweldige tijd gehad daar", zei Gonzalez.

Niet voor gekozen

,,Als ik je vertel dat ik niet voor vechten heb gekozen, heeft vechten mij gekozen. Er is niets beter dan het gevoel in een gevecht te zitten en met iemand te vechten. Kreeg niet de beslissing die ik wilde.shit gebeurt. Dit is het leven. "

Gonzalez tekende in april een multi-fight deal met BKFC en maakte in juni haar promotiedebuut op BKFC 18. De sexy vechter domineerde Charisa Sigala en toonde later interesse in gevechten tegen andere spraakmakende vechters zoals Paige VanZant en Rachael Ostovich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws