Ondanks coronavirus boksers in Nicaragua dankbaar dat zij mochten vechten Nieuws
Nieuws

Ondanks coronavirus boksers in Nicaragua dankbaar dat zij mochten vechten

Ondanks coronavirus boksers in Nicaragua dankbaar dat zij mochten vechten
Ondanks coronavirus boksers in Nicaragua dankbaar dat zij mochten vechten

Boksers die afgelopen zaterdag in het Alexis Arguello Sportcomplex in Managua, Nicaragua boksten zijn dankbaar.

De boksers zijn de promotors en de Nicaragua Sportcommissie dankbaar voor hun kans om te werken. Toen de coronavirus-pandemie de sport over de hele wereld stopte, wisten ze niet of ze nog wel een salaris zouden krijgen.

Flinke maatregelen

Rosendo Alvarez, de promotor van het event van zaterdag en een voormalig wereldtitelhouder in twee divisies, zei dat het evenement zou plaatsvinden onder strikte gezondheidsvoorschriften. Er werd een menigte van maximaal 800 fans verwacht, ofwel 10% van de capaciteit van de arena.

De boksers die in de ring stonden, hun teams en officials betrachtte zaterdag uiterste voorzichtigheid. Het publiek werd getrakteerd op een aantal spannende bokswedstrijden. Toch zijn de critici sceptisch en zeggen te hopen dat en niet ineens veel gevallen van corona bijkomen.

Angst voor corona uitbraak

In Thailand was er recentelijk een uitbraak van het coronavirus na een aantal thaiboks wedstrijden in stadions met publiek. De boksers uit Nicaragua zijn tevreden en kregen betaald en zeggen;

"Als we niet werken, eten we niet. We waarderen wat Rosendo en de organisatoren doen, omdat ze ook aan de boksers dachten en hoe ze moesten vechten voor de kost."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws