? | 22 besmettingen met coronavirus door kickboks wedstrijden Nieuws
Nieuws

? | 22 besmettingen met coronavirus door kickboks wedstrijden

? | 22 besmettingen met coronavirus door kickboks wedstrijden

Een twitter bericht van een Thaise man, Jindapong Rattanapilam, somt 22 mensen op die besmet zijn met het coronavirus en die samen in dezelfde boksarena waren op dezelfde dag, plaats en tijd van hun vermoedelijke infecties. De post zorgt voor nogal wat commotie op social media omdat deze foto's van de getroffenen bevat.

Wij worden voorgelogen

De man meldde dat er twee grote kickboks wedstrijden waren, op vrijdag 5 maart in het Rajadamnern Stadium. En op zaterdag 6 maart, in het Lumpini beiden in Bangkok. Naast een groot aantal vechters waren er honderden toeschouwers aanwezig, waarvan een aantal al geïdentificeerd zijn als besmet.

Als reden voor de post zegt de man dat hij het zat is dat de overheidsinstanties de mensen misleid en zouden liegen over het aantal besmette personen in Thailand. Kick en Thaiboks wedstrijden worden in Thailand zeer goed bezocht en trekken veel mensen aan, waardoor het risico op besmetting zeer hoog is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws